bixbi bamboe.nl
Bel 06-15370400

Bixbi welcomes Bixby

BIXBI heeft er een grote naambroer bij, ‘BIXBY van Samsung’, de intelligente digitale assistent voor de S8 Galaxy voor oa. spraakaansturing, camerafuncties e.d. Hoogwaardige technologie van Samsung waar Bixbi Bamboe niets mee te maken heeft, hoewel de namen gelijk aan elkaar klinken. Sinds februari 2017 heeft Samsung deze technologie geintroduceerd op haar Galaxy toestellen.Wij zijn blij met Samsung en heten BixBy van harte welkom.

“Bixby is in staat om vele taken over te nemen” kunnen wij lezen op de site van Samsung. Hierin kunnen wij ons ook vinden. Ook BIXBI bamboe is in staat om vele taken over te nemen MITS het gaat om bamboe. BIXBI is in bamboe ook welbespraakt en stuurt je graag aan met kennis, informatie en advies op bamboe gebied. Net als Samsungs technologie worden ook wij op bamboe gebied steeds beter en ook wij passen ons graag aan met op maat gemaakte producten van bamboe. BIXBI, uw adres voor bamboe interieur en exterieur toepassingen.

Voor al het andere bent u bij Samsung aan het juiste adres! Hieronder gaat u rechtstreeks naar de site van Samsung.

Bixbi zegt hallo

Wel op zoek naar bamboe. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bixby weet het ook… Zoek maar eens via Bixby op “Bixbi bamboe” of test het maar uit met 1 van onze bamboe foto’s op onze site. Dan bent u zo weer terug bij ons. En wie weet … Misschien komt u in de toekomst ook nog wel wat high-end bamboe van Bixbi tegen in het interieur van Samsung. Wij staan er klaar voor.