bixbi bamboe.nl
Bel 06-15370400

Werkbladen

WIE

De site ‘bamboewerkbladen.nl’ is DE specialist in Nederland op het gebied van bamboe werkbladen. Een initiatief van 2 gerenommeerde bedrijven die de krachten hebben gebundeld van kennis van bamboe, de import ervan uit Azië en de productie tot werkbladen als hoogwaardige kwaliteit keukenbladen, tafelbladen en bureaubladen.

WAT

Wij produceren en leveren bamboe plaatmateriaal om zelf uw werkstukken vorm te geven.

Wij kunnen het bamboe voor u bewerken tot bamboe tafelbladen, keukenbladen en bureau’s of andere interieurelementen voor in de badkamer of boekenplanken of vensterbanken.

Wij leveren kant en klare bamboe bureau en vergadertafels ‘Connection by Peter Laan’.

Wij leveren lichtgewicht alternatieve bamboe werkbladen op diverse dragers.

Wij leveren kant en klare bamboe horecatafels inclusief onderstellen en massieve bamboe barbladen.

WAAROM

U kiest voor bamboewerkbladen vanwege:

  • Bamboe werkbladen mooi zijn, met eigen textuur die variëren van moderne uitstraling met een fijn lijnenspel (FIJNLIJN), bamboe een duidelijke “vlam”tekening kent wat op houtstructuur lijkt (WOODLOOK), tot traditionele bamboe look waar de knopen van de bamboe duidelijk zichtbaar zijn (BAMBOELOOK) (?).
  • De samenstelling van bamboe werkbladen. Zowel in samengesteld bamboe meubelplaten met als detail een dwarse bamboe middenlaag verkrijgbaar als ook in 1-laags massief bamboe.
  • Bamboe werkbladen zijn robuust, zwaar, sterk en dicht qua poriën als samenstelling, daardoor tegen een stootje kunnen, en niet snel beschadigen. Uw blad blijft langer mooi!
  • Bamboe nerfdicht afgelakt kan worden evt antibacterieel voor in ziekenhuizen of zorginstellingen.
  • Vanwege de hoge dichtheid en met de juiste afwerking, onderhoud en schoonmaken eenvoudig zijn en er niet snel vocht of vloeistoffen kunnen indringen waardoor “kringen” gaan ontstaan.
  • U bamboe met 1 uitstraling in verschillende interieur elementen kan laten terugkeren qua design
  • U als individu “iets anders” wil dan de ge-eikte houtsoorten in uw interieur.
  • Bamboe Natuurlijk duurzaam is dus goed voor het milieu

Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden.