bixbi bamboe.nl
Bel 06-15370400

Traptreden

WIE

De site bamboetraptrede is DE specialist in Nederland op het gebied van bamboe kozijnen en bamboe traptreden. Een initiatief van 2 gerenommeerde bedrijven die de krachten hebben gebundeld van kennis van bamboe, de import ervan uit Azië en de productie tot kozijnen of traptreden met als resultaat high end bamboe kozijnen en bamboe traptreden.

WAT

U kunt kiezen uit veel variaties bamboe kozijnen en traptreden. Van Doe het zelf overzettreden, tot treden waarbij aantreden en optreden aan elkaar worden verbonden voor bijvoorbeeld een stalen onderconstructie tot hele design traptreden. Kant en klaar gelakt of geolied of evt. voorzien van kleur met of zonder slijtstrippen.

WAAROM

U kiest voor bamboetraptreden vanwege:

  • Bamboe traptreden erg hard zijn, tegen een stootje kunnen, niet direct doorslijten enbeschadigingen of krassen nauwelijks zichtbaar en niet diep de treden beschadigen. Uw traptrede blijft langer mooi!
  • Bamboetraptreden niet moeilijk zijn schoon te houden en weinig onderhoud nodig hebben.
  • Bamboe een warm sfeervol element is op een trap in de woonkamer of gang zone.
  • U als individu “iets anders” wil dan de ge-eikte houtsoorten.
  • Bamboe traptreden mooi zijn, met eigen textuur die variëren van moderne uitstraling meteen fijn lijnenspel (FIJNLIJN), bamboe een duidelijke “vlam”tekening kent wat op houtstructuur lijkt (WOODLOOK), tot traditionele bamboe look waar de knopen van de bamboe duidelijk zichtbaar zijn (BAMBOELOOK) (?).
  • Bamboe Natuurlijk duurzaam is dus goed voor het milieu.

Gaat u voor een goedkope design oplossing die standaard leverbaar is of daagt u ons uit met op maat gemaakte traptreden. Wij horen het graag.