bixbi bamboe.nl
Bel 06-15370400

Plafonds

WIE

De site bamboeplafond.nl is DE specialist in Nederland op het gebied van bamboe wanden en plafonds. Een initiatief van 2 gerenommeerde bedrijven die de krachten hebben gebundeld van kennis van bamboe, de import ervan uit Azië en de productie tot bamboe wanden en plafonds met als resultaat high end bamboe wand en plafondoplossingen.

WAT

U kunt kiezen uit veel variaties bamboe plafonds die wij voor u kunnen produceren. In de basis onderscheiden wij:

 • plafonds ten behoeve van renovatie, herbestemming en verbouw;
 • en plafonds voor nieuwbouw in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Voor winkels, kantoren, zorginstellingen, sportaccommodaties, horeca of scholen maar ook voor u als eindgebruiker in uw eigen woning. Voor de renovatiemarkt geldt: Tegeltje erin, tegeltje eruit. Daarop hebben wij een aantal producten ontwikkeld ten behoeve van de vervanging of combinatie met bestaande mineraalplafonds, gebruikmakend van het reeds bestaande bandraster in een gebouw. Van inlegtegel, doorzaktegel, grillplafond of Line pannels. Allemaal voor renovatie of verbouwing van bestaande plafonds met 1 centraal thema, nl. snelheid eenvoud en gemak bij de montage zodat u uw plafond niet meer hoeft te laten monteren door een derde maar dat u zelf uw bestaande plafond kunt moderniseren en upgraden.

Voor nieuwbouw bieden wij vlakke, gebogen en gestructureerde bamboeplafonds in verschillende kleuren en vormen, eventueel specifiek afgestemd op de gebouwfunctie en het programma van eisen voor dat gebouw.

Wij ook kunnen meedenken met de montage van de bamboe plafonds.

WAAROM

U kiest voor bamboeplafonds vanwege:

 • Bamboeplafonds een puur natuur uitstraling hebben.
 • de combinatie tussen een bamboe plafond eiland en witte mineraalplafond tegels leidt tot betaalbaar design.
 • Bamboeplafonds de akoestiek in een ruimte kunnen absorberen en wetenschappelijk is aangetoond dat bamboe bij tonen in het hoge bereik (> 2000MHZ) beter scoort dan hout alternatieven; Bamboe plafonds van 65% tot 90% geluid kunnen absorberen.
 • Onze micro geperforeerde plafond panelen wel een functie qua absorbering van akoestiek bieden maar dat dit niet ten koste gaat van de esthetische design look van het bamboe
 • Bij renovatieprojecten onze bamboe plafonds zo zijn samengesteld dat het is “tegeltje eruit, tegeltje erin” en daardoor montage een fluitje van een cent is.
 • Met onze productontwikkeling “light pannels” lichtarmaturen in het plafond volledig geïntegreerd zijn in het bamboe designplafond door middel van speciale lenzen. De lichtkern is niet nadrukkelijk aanwezig en nauwelijks zichtbaar indien de lichtbron is uitgeschakeld.
 • Bamboe een warm sfeervol element is aan het plafond.
 • U als individu “iets anders” wil dan de ge-eikte houtsoorten aan het plafond.
 • Bamboe plafonds mooi zijn, met eigen textuur die variëren van moderne uitstraling met een fijn lijnenspel (FIJNLIJN), bamboe een duidelijke “vlam”tekening kent wat op houtstructuur lijkt (WOODLOOK), tot traditionele bamboe look waar de knopen van de bamboe duidelijk zichtbaar zijn (BAMBOELOOK) (?).
 • Oplossingen op het gebied van brandvertragende plafonds.
 • U als designer, architect of eindgebruiker vormvrijheid wenst in de esthetiek of samenstelling van het bamboe plafond en wij met u samen uw wens kunnen realiseren.
 • Bamboe Natuurlijk duurzaam is dus goed voor het milieu

Gaat u voor een goedkope design oplossing die standaard leverbaar is als product of daagt u ons uit

met op maat gemaakte plafonds voor nieuwbouw. Wij horen het graag.